Rust Live | RUST

Rust Live

ALEXIA + Kammerart + Adnan

16 marts, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren
ALEXIA
Sangerindens musik er typisk urban inspireret med primært fokus på R&B. Derudover skriver hun sine egne sange med let genkendelige melodier over beats, der rammer tiden. Samtidigt med, at musikken følger urban-genrens udviking, så har den også en mediterende vibe og føles tilbagelænet.

♫ Adnan
Rapperen og sangskriveren Adnan, fra det Aarhusianske hiphop-kollektiv Vice Versa , har de sidste par år gjort sig yderst bemærket i det danske hiphop landskab med sine socialrealistiske tekster, som bliver leveret troværdigt og nærværende over tunge, melodiske beats.
I 2018 er Adnan & produceren Daniel Bé aktuelle med deres fælles debut EP. Daniel Bé har arbejdet med navne som Negash Ali, Kid Ink m.f. og formår i den grad at fange kernen af tidens urban lyd. Med tonsvins af koncerter, en Spinnup-legat nominering og en 5-stjernet GAFFA-anmeldelse i ryggen, er Adnan klar til at indtage RUST og for første gang præsenterer sange fra det nye projekt med Daniel Bé.
 
 
Kammerart
Rapperen Barn-Dréas er slebet til og danner sammen med disse 4 den nye supergruppe Kammerart. Bandets lyd har rødder i oprørsk hip-hop, men MC Dréas har også en sangstemme og lyden byder også på blues og rock. Temaerne står i kærlighedens veje og udfordrede skæbner i systemet men også Dréas' egne lommer, og gennemgående er ellers viljen til sammen med publikum at gøre væsen af sig, så det giver genklang indeni, og kan høres om gadehjørnet.