Drake Tribute Bash - God's Plan | RUST

Drake Tribute Bash - God's Plan

Cecil Kamah + Naima + Elias Boudoudou + Fine Wine Bassment

17 marts, 2018
23.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80,- i døren

† God's Plan †

Another One! Tilbage i maj sidste år lagde vi Nørrebro ned med en fejring af Drake, der fik alle på sin worst behavior og nu gør vi det igen. Intet mindre end en 2018 hyldest til the one and only Drizzy og hans God's plan! Det bliver en aften, hvor vi alle kan mindes gode koncertminder og kan fyre den af til tracks fra albums som More Life, What a Time To Be Alive og Views! Stik hovedet forbi og ha' det one hundda med resten af dit squad

 
Mainfloor:

- Cecil Kamah
- Naima
- Elias Boudoudou 

Bassment:
Fine Wine
- Dunza
- Highgraid (UK)
- DJ Out Of Order

Lørdagsfesten kalder!

Klubben sætter gang i din lørdag og giver dig ugentligt de bedste fester med masser af klassisk hiphop & R'N'B med et snært af dancehall i tide og utide. Der kræses med gode cocktails i Livingroom, fyrig fest på mainfloor lige dér hvor musikken spiller højest og hygge i upstairs, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde loungestemningen. 

Kubben præsenteres af de mest garvede arrangører i miljøet, og kun de bedste DJ's er bag pulten. Hele herligheden kan nydes mellem 23.00 - 05.00. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.