CunninLynguists (US) | RUST

CunninLynguists (US)

Natkoncert

30 marts, 2018
01.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
125,- i forsalg, 150,- i døren

Hip-hop trioen CunninLynguists indtager den 30. marts Rust til et show hvor genre og forventninger ikke gør sig gældende - det bliver et show hvor det uventede træder ind og det eneste, man kan vide sig sikker på er, at energien er i top!

En præstesøn, en europæisk fyr fra slummen i Georgia og en dømt kriminel udgør den umage trio, som kalder sig CunninLynguists. Spin Magazine kaldte dem “OutKasts tragikkomiske og samtidigt fødselsladede efterfølgere”, mens XXL Magazine kaldte deres hiphopkunstnernavn for det værste i branchen. Faktum er, at de tre fyre har skabt en af de mest farverige fanbaser i det amerikanske hip-hop miljø og stadig har bibeholdt deres integritet.

Igennem 16 år har CunninLynguists nægtet at sætte sig i en boks og udforsket og krydret deres lyriske univers med input fra forskellige genrer. Det har resulteret i samples fra psych-rock og polka til sceneoptrædener med Kanye West og Aesop Rock.

CunningLynguists udgav den 6. oktober 2017 deres nyeste EP: "Rose Azura Njano", som udforsker den amerikanske afro-amerikanske musikhistorie og den social-politiske bevægelse.