AFLYST - Tha Dogg Pound (US) | RUST

AFLYST - Tha Dogg Pound (US)

AFLYST

09 maj, 2018
23.00
Dørene åbner: 
21.00
Entré: 
AFLYST

OBS DENNE KONCERT ER AFLYST - BILLETTER REFUNDERES VIA BILLETTO 

Den amerikanske rap-duo THA DOGG POUND rammer Nørrebro hårdt den 9. maj. De har lagt tracks med Snopp dogg, Dr Dre, Nate Dogg, Tupac og alle de andre amerikanske hip-hop stjerner. Nu kommer de til Guldbergsgade 8 og starter din Kristi Himmelfarts-ferie med et brag.

 

Daz Dillinger og Kurupt udgør den verdenskendte duo; Tha Dogg Pound, som efterhånden har opnået en legandrisk status i hip-hop miljøet. I 1995 udsendte de albummet ”Dogg Food”, der trods den kontroversielle stil, gik tre gange platin.

 

Duoen fra den amerikanske vestkyst er i manges øjne indbegrebet af det, der går under betegnelsen gangstarap. Igennem tiden har Tha Dogg Pound deltaget i Dr. Dre og Tuparcs enorme hits ”The Chronic”, ”All Eyes On Me” og ej, at forglemme Snoop Doggs album ”Doggystyle”. Netop Snoop Dogg har været en stor del af Tha Dogg Pounds karrierer og de har haft utallige shows sammen og begge været en del af det legendariske Death Row Records.

 

Efter utallige brud og kontroverser med hinanden, kom de tilbage i 2010 med deres comebackalbum "100 Wayz" og i 2012 udgav de albummet "Doggy Bag". Nu er de tilbage i Danmark og det vil du ikke gå glip af!

 

Jokeren 
Tilbage i 80’erne udgjorde Jokeren sammen med en håndfuld andre det meste af den, dengang nærmest ikke-eksisterende, danske hiphop-kultur. Derfor var det helt surrealistisk, da han som en del af ”Madness 4 Real”, der altså bestod af Jesper Dahl (Jokeren), Rasmus Berg (B), Nicholas Kvaran (Coldhands) og Lasse Bavngaard (Blæs Bukki), blev inviteret til L.A for at producere for Ruthless Records.

I perioden 1992-1995 producerede de flere hits for den legendariske westcoast og NWA-rapper Eazy-E og hans pladeselskab Ruthless Records, hvor de producerede Eazy-E’s ’5150: Home 4 tha Sick’, som gik guld.

I sin tid i USA oplevede Jokeren alt fra drivebys til racisme mod hvide. Han nåede igennem sit ophold at komme ind på livet af Atban Klann, will.i.am og Eazy-E himself.

Efter livet i det forjættede land rykkede Jokeren og resten af Madness 4 Real teltpælene op for at tage hjem. Her har han sammen med Den Gale Pose og senere med sin solo-karriere markeret sig som en af de største hiphop-ikoner herhjemme. Han har leveret kæmpe hits som ”Spændt Op Til Lir” med Den Gale Pose og ”Havnen” samt ”Kvinde din” som Jokeren. Jokeren repræsenterer for mange stadig den oldschool hiphop-scene i Danmark.