Rust Live | RUST

Rust Live

JUNA + Kathrine Mai + Regel

18 maj, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren

Kathrine Mai
Kathrine Mais lyd er autentisk og inspireret af sophisti-pop og soul, fuld af sjæl og intense følelser. Lydbilledet kombinerer organiske og elektroniske elementer fra flere genrer, som soul, pop og trap. Forsangerens vokal spænder fra dyb og somme tider spinkel, til kraftig og spækket med følelser, der sammen med musikken, fjerner publikum fra tid og rum. Hendes univers er præget af komplet ærlige og emotionelle tekster om tilværelsen, og især kærligheden, og hun efterlader publikum med noget til eftertanke.

JUNA
JUNA er en trio der spiller ukommerciel pop med 80’er vibe, hvor den simple melodi er i centrum, i et forsøg på, at gøre mindre til meget. JUNA sætter pop og rock mod hinanden i en blanding af digital og organisk lyd og lader store synth-flader bane vejen for let spiselig melodi. JUNA fortæller om simple følelser i ekstrem form. Fra bombastisk storhedsvanvid til minimalistisk kerne, tager JUNA lytteren gennem et univers af elektroniske bølger, hvor klichéer dyrkes kritisk
 

Regel 
Regel er en duo bestående af sangerinde Amalie Regel og Nicolai Madsen. Genren er akustisk pop/soul. Udtrykket bygger på autencitet, nærvær og passion, og tekstuniverset indeholder blandt andet billedlige fortællinger om kærlighed, selvstændighed og livsglæde.