Rust Live | RUST

Rust Live

Santos + Slumdoggz + DIBOH

25 maj, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren

Slumdoggz
Slumdoggz er en undergrunds-slumgruppe fra den mørke side af landets ghettoer, og har dystre lyriske tekster samt slum producerede beats straight from tha sewers.
Slumdoggz består af Jamal, Monz, Johnny Bravur og Heffern.
Monz med de dræbende produktioner, Jamal som er en rigtig ghetto knægt, Heffern en slum brova fra de skumle gyder, Johnny Bravur bare en knægt med state of mind.Hvis du er til new/old school hiphop er slænget lige noget for dig. Crewet slog sig sammen i 2018 og står sammen som One - slummens nasty gader tager over. Slumdoggz!

Santos 
Santos er opvokset i Valby i København og har sine eksotiske rødder fra Brasilien. Santos er autodidakt sanger og rapper og har sammen med sin bror DIBOH fået musikken ind fra barnsben, da hans far er instrumental musiker og komponist.
Santos havde med sin første featuring på Gadedreng tilbage fra 2016 en million streams på Spotifty og fik herfra blod på tanden i henhold til selv at udgive sin egen musik.
Santos har i et par år eksperimenteret med hans vokal indenfor forskellige stilarter MB, trap, dancehall, pop og er efter et par år i studiet nu klar til at udgive han egen musik.

Han er signet hos DDMM og er klar til at indtage musik scenen som DK’s nye sweetheart.

DIBOH

DIBOH er født og opvokset i Danmark og har rødder fra Brasilien. Han fik sammen med sin bror Santos musikken ind fra barnsben. Hans far er nemlig musiker og har spillet instrumentalt musik så langt tilbage, som DIBOH kan huske.

Han har selv spillet instrumental musik i form af trommer og spillede blandt andet i forskellige bands op igennem folkeskolen og optrådte ligeså til forskellige arrangementer. DIBOH lagde dog trommerne til side, da han blev ældre for at påbegynde sin karriere indenfor sang og rap. Hans storebror Santos hev nemlig DIBOH med i studiet en dag og introducerede ham her for 'boothen'. DIBOH prøvede det af, lagde et par bars, freestylede lidt og hurtigt fandt han ud af, at hans passion indenfor musik var at rappe.

I dag er DIBOH signet hos DDMM med en musikkarriere, som er ret ny og en hel ny verden, der lige åbnet for ham. Dog føler han sig hjemme, prøver forskelige genre af og er utrolig adaptiv i hans tilgang til musikken.