Rust Live | RUST

Rust Live

LeJit + Manfred + OH DEAR MARY

22 Juni, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
60,- i døren
LeJit
LeJits musik kan betegnes som hallucinerende. Du vil opleve numrene gentagende gange vil vende tilbage i den underbevidsthed og skabe billeder og minder.
LeJit blander sang med rap - han finder inspiration fra XXXTENTACION samt Noah Carter.
 
Glæd dig til en koncert hvor musikken er psykedelisk og catchy

 

Manfred

Manfred udforsker trap genren, og har i den forbindelse lavet sin egen betegnelse; white trap. Genren dækker over inspiration fra danske popkunstnere, såsom Guldreng, og Atalanta trap inspireret af artister såsom Lil Pump og Migos.
 
Selv beskriver han det som fremtiden for urban musik i Danmark. Hans tekster er præget af ironi. Hans tematikker berører alle hans drømme og ønsker og tager derfor ikke udgangspunkt i virkeligheden.

 

OH DEAR MARY 

OH DEAR MARY består af de 4 drenge fra Køge området, Daniel (forsanger), Mathias (guitarist), Peter (bassist) og Benjamin (trommeslager), som alle er i alderen 21-23 år. Vi har siden opstarten af bandet haft en stor passion og motivation omkring projektet og har brugt de første 3 år på at finde vores sound, image og udvikle vores live-performance. Vores sound trækker inspiration fra rockens attitude, poppens hooks og dets elektroniske farver.