Rust Sommerklub | RUST

Rust Sommerklub

Brummen + Anti + Kayvahn + Emil Degner + J.J. Wild

13 juli, 2018
22:00
Dørene åbner: 
22:00
Entré: 
80,- i døren

Velkommen til Rust Sommerklub.

Mainfloor:
- Brummen (Live) 
- Anti (Live) 
- Kayvahn
- Emil Degner 
- J.J. Wild 

__
 

Brummen 
Brummen glæder sig til at sætte gang i Sommerklubben på Rust, denne gang har de en helt ny single, “Sparegris” med sig.
Med velproducerede beats og kompositioner er det svært ikke lade sig rive med og tage til fest hos “Per” og fordybe sig ned i det originale, velskrevne og altid skæve lyriske univers, som Brummen har navngivet groteskhop.

 

Anti
Anti er en ung rapper, hvis navn har floreret i afkrogene af den danske undergrunds scene de seneste par år. Med sin unikke teknik, samt lyrik i en klasse for sig, er Anti bestemt ikke til at komme udenom, når man snakker om den fremtidige danske rap scene. 

Anti skrev sit første rim for knap og nap 4 år siden, og har sidenhen med kometfart været i sin musikalske udviklingsproces. Efter mange lange nætter, og en formentlig overtrædelse af de famøse 10.000 timer i kridthuset, er den unge rapper endelig ved at have sin definitive lyd klar til os.
Med sin meget intime tilstedeværelse, vil Anti invitere dig med på en rejse, en rejse der baserer sig på et følelsesmæssigt kaos af dimensioner. Og man vil som publikum blive draget, og nærmest lade sig hypnotisere af det dystopiske univers, som hviler bag det melankolske, samt stille ydre.

Lyt her: https://www.facebook.com/ANTIANTIRS/videos/1782851868447499/