Rust Sommerklub | RUST

Rust Sommerklub

Daniel Williams + Matthew Bay + Val De Mar + Lisa Fosmark + Afrobeat Madness

20 juli, 2018
22:00
Dørene åbner: 
22:00
Entré: 
80,- i døren

Velkommen til Rust Sommerklub: 

Mainfloor:
- Daniel Williams (Live) 
- Matthew Bay (Live) 
- Val De Mar
- Lisa Fosmark 

Bassment: 
Afrobeat Madness
- Resident DJs

__ 

Daniel Williams
Daniel Williams er en upcoming rapper fra København. Med en dansk mor og en afrikansk far ligger rytmen dybt i rødderne. For at finde ud af hvad der var det helt rigtige, har Daniel Williams afprøvet forskellige stilarter inden for hiphop og har derfor et bredt repertoire. 

I ti år har musikken været mere end en hobby – og det hårde arbejde har banet vejen til bl.a. udgivelsen af to EP’er og den tredje på vej.

Hjemmebanen er tilbagelænet, melodisk hip-hop, men Daniel Williams mestrer også at skabe nutidige bangers, der sætter gang i dansegulvet. I sit studie i Sydhavnen kreerer og producerer den 26-årlige rapper selv de fleste af sine udgivelser - ofte i samarbejde med pianisten og sangeren Wantate. Med sin fremtrædende vokal fortæller han historier som er lette at spejle sig i, på numre som fungerer uanset om man har brug for et soundtrack til festen eller motivation til at hanke op i sig selv og bane vejen fremad.
 

 

Matthew Bay 

23-årige Matthew Bay er aktuel med sommersinglen ‘Highway One’, der tager dig med på cabriolet-cruise op af Californiens vestkyst med vind i håret og fest på stranden. Vocoder-samples, slap-bas og side-chainede synths skaber rammen om den stærke melodi. Med rødder i jazzen, krydrer Matthew Bay sin poppede lyd med kant og elementer fra future bass, funk og house, og skaber et levende univers der insisterer på bevægelse. Dans til det bærende beat og syng med på catchy melodier, ledt an af Matthew Bays forførende falset.