Rust Sommerklub | RUST

Rust Sommerklub

ALOO + Tiger + Emil Degner

27 juli, 2018
22:00
Dørene åbner: 
22:00
Entré: 
80,- i døren

Mainfloor:
- ALOO (Live) 
- Tiger 
- Emil Degner

Bassment:
- Resident DJs
 

ALOO
"Stærk, feministisk vokal i store lydlandskaber"

Med sin særlige attitude, skarpe synths og legende harmonier, gør danske ALOO en markant entré på den elektroniske pop-scene med sin debut-single Peel It, som bliver efterfulgt af en EP i august. Hendes kommende, første selvproducerede EP 'FØR' efterlader ingen tvivl om hendes drive og stædighed. 

Nysgerrigheden ved at udforske og forstå alt og alle skinner igennem teksterne; du er ikke i tvivl om at du lytter til en kunstner, der selv har taget handskerne på for at bryde med en voldelig fortid. 

Bag ALOO er sangskriver og musiker Sofie Søe. Hendes dedikation til musik siden 4-årsalderen kan høres i de dybe lydbilleder hun skaber, der smukt kommer omkring uventede, udfordrende progressioner og arrangementer uden at lyde komplicerede.

Hendes store hjerte til pop danner en rød tråd mellem sangene, på trods af at de bevœger sig på tværs af genrer som jazz, psyrock, EDM og world. Der er stærke følelser i spil i den luftige, men kraftfulde vokal samt i strygerarrangementerne. Hendes perfektionisme har ikke kun hjulpet hende til at opnå to akademiske grader, men hendes passion for både matematik og musik kan også findes i hendes tilgang til at opbygge en catchy sang efter sin egen logik.