Rust Live | RUST

Rust Live

TrapRig Ent. + Golden Lake Records + Miloswag

09 november, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

TrapRig Ent.

 

Kollektivet "Traprig Ent." består af 6 unge gutter, alle med den samme vision, og som har hvert sit formål i gruppen. Holdet består af Eichen på produktionen, GUSBBB der både er art director og ligger bars sammen med drengene Dior Brookz, Farli’, Kisumboii og B Wood$. Allerede med deres første single ’Nå Mig’, udsendt af Traprig Entertainment selv, med artisterne Dior Brookz og Kisumboii udgivet på Spotify, blandt mange andre streamingtjenester har de tiltrukket sig opmærksomhed, ved blandt andet at ramme forskellige playlister på Spotify relativt hurtigt, og endte med at ligge der over en længere periode. Artisterne Dior Brookz og Kisumboii har her slut-sommer 2018, droppet en ny single, med titlen "Med Mig", som og fik en varm velkomst fra deres fans, og røg direkte på Spotify-listerne igen. Gruppen forsøger at udfolde sig musikalsk på flere måder og pålægger sig selv den udfordring at opbygge sig en blandet fanbase. Derfor håber drengene også at ramme et bredt publikum med både sommer-hits og tunge Atlanta-insprirerede trap bangers. Drengene kan altså ikke puttes ind i én bås, hvilket også er med til at skabe den spændene mystik, som der hører et musik-kollektiv til. 

Golden Lake Records

 

Golden Lake Records er et København baseret musik kollektiv der startede i 2017, og består af 4 artister, 3 producere og en PR. 

 

Musikken er grundlæggende hip hop men bevæger sig også over i R&B, eksperimenterende hip hop og old school. Golden Lake Records' kunstner, Marcello, spillede i august med sit album HOLLY, og fik RUST til at ryste. Men nu kommer hele crewet for, at skabe en vild aften fyldt med bangers.

Miloswag

Han er en artist fra København, som laver melodisk rap og sang over trap beats. Han har lavet musik i 4 år. men har det sidste 1,5 år skrevet sange sammen med gutterne fra 3Ice. Han laver for det meste sange om kærligheds dilemmaer, men undgår stadig de alt for sukkersøde klichéer.