Rust Live | RUST

Rust Live

Funky White Boys + Puppy Loop + Own Good

10 november, 2018
20.00
Dørene åbner: 
20.00
Entré: 
60 kr.

Funky White Boys

 

Funky White Boys er en alternativ rap-gruppe fra København, som består af to rappere og et liveband. Deres musik og performance er energisk, nærværende, humoristisk og betagende. Igennem bandets alteregoer og genresprængende musik formår de at fortælle underholdende historier og overraske lytteren. Tag med på en rejse ind i deres unikke selvironiske univers, hvor der er plads til at give slip og skabe sig, og kom ud på den anden side som et genfødt menneske.

Puppy Loop

 

Farvestrålende sovekammerpop og bittersød 80’er tristesse. Med sukkerklistrede synthesizere og fabulerende sange om kærlighed inviterer Puppy Loop lytteren indenfor i deres hjerteknuste teenageværelser. Der er musikalske nik til bands som The Cure og Talking Heads i en Lofi produktion, der leder tankerne hen på Ariel Pink. 

 

Own Good

 

Own Good er tilbage, nu med ny basist og nye sange. 

 

Own Good blev dannet i 2013, og har sidenhen begejstret deres publikum med deres live-performance, der forstår at sætte gang i dansegulvet. De producerer og skriver selv deres sangtekster, og sætter en stor ære i, at spille originalt med fokus på deres sangtekster og live performance. 

 

Bandet har en helt særlig lyd, der skabes når Jens’ sjælfulde stemme møder Ajays præcise trommespil, Sebastians karakteristiske funk-guitar, Peters intuitive og veldoserede keyboardspil og Jasenkos groovy basrytmer. World on Fire er deres nyest single, og bandets første sang der udgivet i samarbejde med Sound Seduction. Singlen er udgivet på alle streamingstjenester og indtil videre røget på spotifys playliste "New Music Friday Denmark".