Gebuhr | RUST

Gebuhr

(Natkoncert)

16 november, 2018
00.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80 kr.

GEBUHR er et af de stærkeste nye navne på den danske musikscene og består af de to brødre Mads og Mathias. Begge brødre er selvlærte og det har altid været trangen til at producere musik, som har drevet dem begge. Med Mads som vokalist og Mathias som producer skabes der en afslappet melankolsk vibe med bløde R&B tendenser, som mikses med den hårdere vokal fra rap genren. Brødrene eksperimenterer med stimulerende, følelsesladede vibes, som med garanti tager lytteren med på en musikalsk rejse.

I mellem 2015 og 2017 udgav brødrene 5 sange under navnet Mads Gebuhr, men fandt for alvor først deres musikalske selv under navnet GEBUHR. I januar 2017 udgav de så deres debut single ‘Faded’ som en duo under deres nye navn og markerede sig hermed som en ny spiller i branchen. Efter dannelsen af GEBUHR er det gået stærkt med hundredetusinder af streams på Spotify og de har dermed for alvor markeret sig som en stærk spiller; ikke bare på den nationale, men også den internationale musikscene.

Både KarriereKanonen og flere meningsdannende musiksider har anerkendt deres talent og deres innovative bidrag til den danske musikscene.