Theo X | RUST

Theo X

(Natkoncert)

21 December, 2018
00.00
Dørene åbner: 
23.00
Entré: 
80 kr.

Theo X gæster RUST til en natkoncert den 21. december.

Theo X en GLAM POP gentleman.
Multikunstneren fra København Theo X skaber beskidt og hjertefølt popmusik med en blanding af grynede og organiske lyde, som resulterer i nyskabende, catchy popcollager.
Udover at skrive alle sine sange med nogle af Københavns bedste producere, så skriver og instruerer Theo X også sine egne musikvideoer og laver sine egne pladecovers.

Theo X er en ’selfmade’ musiker og kunstner, der gør præcis hvad han har lyst til, hvilket har resulteret i at han har skabt en helt original upoleret poplyd. Hans GLAM POP-lyd centrerer sig omkring jordbundne historier og unikke perspektiver på livet – sammensat i snavsede og inderlige pop-produktioner.
Denførstesingle JUNKIELOVER fokuserer på de lette midlertil at bekæmpe den ungdommelige ensomhed. Nummeret udstråler hjertesorger og lediggang i en neofuturistisk GLAM POP funk sound.

Junkie Lover hvem? Er det os alle sammen i vores kombinerede bevidsthed af at være vigtige, nyskabende og aldrig bange for at afgrænse os selv – resulterende i en fragmenteret anonym ungdom? Eller er det dit livs kærlighed, der har efterladt dig smadret til at samle stumperne op fra gulvet?