Rhonda (DE) + Duel & Death + The Rambling Vibes | RUST

Rhonda (DE) + Duel & Death + The Rambling Vibes

18 september, 2015
20:00
Dørene åbner: 
20:00
Entré: 
40 kr.

Rhonda (DE)
Rhonda blev til for små tre år siden og siden da, har de med hastige skridt erobret deres tyske hjemland. Gruppens fem medlemmer er alle erfarne musikere, der spillet i andre bands såsom The Trashmonkeys. Men med Rhonda har de alle fundet deres sande musikalske kald; et friskt, retro mix af Amy Winehouse, Duffy, Adele, Dusty Springfield, The Ronettes og Detroit Cobras med melodier publikum ikke kan lade være med at danse til.

Da kvintetten udgav deres første single "Camera", som udkom sidste år, skabte en del opmærksomhed omkring gruppen. De har spillet festivaler, touret med post-punk landsmændende, Turbosaat, samt modtaget en invation fra Paul Weller aka The Modfather til at holde ham med selskab på sin tyske tour.

Gruppen udgav sidste år deres debutalbum Raw Love - en 11 tracks forkærlighed til lyden af 60'erne i et moderniseret udtryk løftet ind i nuet. Når de rammer Rust kan publikum kan glæde sig til dansable retro-melodier, hvor kærligheden til 60'erne bliver serveret med moderne melodier, der sætter gang i fødderne såvel som hjertet.

FB event   

 

Duel & Death
Duel & Death er en duo bestående af de to sangskrivere, Josefine Skov og Nanna Elizabeth. Gennem blodige rivaliseringer og smagen af hævn, leder deres tragiske fortællinger dig på en dramatisk rejse gennem 1940’ernes støvede prærier, hvor kærlighed, mord og skuddueller finder sted i byen Deadwood i South Dakota. Bandet arbejder i øjeblikket på deres debut ep i Berlin.

FB event

The Rambling Vibes
The Rambling Vibes kombinerer den bluescore, garagerock og protometal, der dominerede den britiske musikscene i 60’erne og 70’erne, med den nordiske melankoli og længsel i tekstuniverset. Debut-udgivelsen The EP er indspillet live i studiet for at væve det fede groove og den intense energi, der er at finde til koncerterne, ind i pladen. The EP nåede 1. pladsen på iTunes Rock Chart og fik airplay på diverse danske radiostationer, bl.a. myROCK. The Rambling Vibes er lige nu i gang med indspilningerne til deres næste udgivelse.

FB event