RUC Takeover | RUST

RUC Takeover

Jørgen de Mylius + Don Midass + Soultauw + Koldpik

02 April, 2015
22:00 - 05.00
Dørene åbner: 
22.00
Entré: 
50

Mainfloor: 
Jørgen de Mylius
Don Midass
Soultauw
Koldpik

Slut med at svede over studiet, påskeferien ånder dig i nakken, og det er tid til at runde semesteret af med et brag, der runger i ørene flere dage efter.

Den 2.April rykker RUC ind på Rust og giver huset en røvfuld med dj’s hele natten, voldsom hygge og et top tunet live act.

Af sted med dig! Tag dine venner med, fest med dine medstuderende, snup en svingom og start din ferie på den festlige måde. 
 

Om Rust natklub
Rust på tre etager. Mainfloor med dansegulv og bar i flere niveauer. Livingroom har siddepladser tæt på festen. Bassment i kælderen er dedikeret DJ-scene og på 1. salen er Upstairs, hvor det er muligt at trække sig lidt tilbage.

Rammerne har betydning, men hvad de fyldes ud med, er for os lige så vigtigt. Som på koncert-fronten er en af de fornemste opgaver at give plads til nye talenter. På Rust natklub møder man derfor såvel velkendte DJ-navne som fest/klub-kollektiver på vej op.

Rust natklub er samtidig stedet, hvor grænser ophæves. Hvor bandet på scenen er elektronisk, og DJ'en leverer en rockklassiker. En musikalsk smeltedigel, kan man sige.

Rust natklub er åben fredag og lørdag fra 23.00 - 05.00. Onsdag og torsdag på udvalgte dage. Aldersgrænsen er 20 år fredag og lørdag. 18 år onsdag og torsdag.

For natkoncerter på Rust natklub, se separate omtaler i kalenderen.