Rust Live | RUST

Rust Live

Snuske G + Bandogang + Dwonji x Jack Maximovich

22 December, 2017
20:30
Dørene åbner: 
20:30
Entré: 
40,- i døren
Snuske G
Snuske G er Tilbage
Den danske rapper Snuske G har nu efter mange års ventetid, sit første solo mixtape ude, med en masse nye sange som han glæder sig til at spille for jer.
Han har gjort det før. Det gik godt. Mon ikke det også bliver en succes denne gang?
Med sig har han sin DJ Thomas Pozar, og måske en gæst eller to? Han glæder sig, det gør I også.

Se Facebook event her 

Bandogang 
Bandogang er et rapkollektiv bestående af mindre nørrebro-legender og østerbro guys.
Deres musik er meget blandet, men fælles indeholder deres sange en god tung 808 og nogle sindssyge lyrics og det plejer man jo ikke, at gå galt i byen med. De spiller også en eller to sange lavet af "Smøgmænd", som de deler producer med. 

Se Facebook event her

Dwonji x Jack Maximovich 
Dwonji x Jack Maximovich er det nyeste skud på den danske undergrundshiphopscene.
Kombinationen af Jack Maximovichs lyriske, engelsksproget rap, og Dwonjis blanding af moderne trap og 90er boombap, er noget som ikke er set før i dansk hiphop.
Noget unikt ved musikken er en forkærlighed for acid-jazzede blæserroller, som de unge musikere selv leverer på henholdsvis trækbasun og saxofon.
Efter halvandet års arbejde, udgav de deres debut EP, EP One tidligere i år, og efter en håndfuld koncerter, bl.a som opvarmning for Marvelous Mosell og Tue Track, er de nu klar til at introducere sig til København.
Du kan opleve dem på Rust Natklub d. 22/12, hvor deres blanding af hiphoppens energi og attitude, med jazzens liveimprovisation, får sin Københavner-debut.

Se Facebook event her