Rust Live | RUST

Rust Live

Barbara Miranda + North Pulsar + Alexander Woods

05 januar, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40,- i døren

Barbara Miranda 
Barbara Mirandas musik bunder i den klassiske singer-songwriter stil med poppede omkvæd, men også markante elektroniske elementer. Akustisk guitar møder således diverse pads og synthesisere. Den velovervejede og meget ærlige lyrik er i fokus hele vejen igennem. Alt dette er med til at skabe den unikke lyd der hedder Barbara Miranda.

Tilmeld dig på Facebook her:

North Pulsar
North Pulsars musik trækker lytteren ind i et storladent lydunivers af store synthesizer-flader og catchy omkvæd. Med en legende tilgang skifter produktionerne genre fra ambient elektronisk til retro dream-pop. Tekstuniverset kredser om de mange valg man som ung bliver stillet overfor. Musikken støtter teksten med en storladen lyd der printer sig fast i øregangen. Der er garanti for fest og dansegulv når North Pulsar kommer på scenen med sit 5 mand store band.

Tilmeld dig på Facebook her

Alexander Woods
Den svendene soul-funk har fået mere plads og bidrager med en vildskab der gør live-showet til en energisk oplevelse af muskalsk udfoldelse, alt imens de stærke looks træder endnu mere i karakter ved hjælp af det glødende band. 

På aftenen har Alexander tre mand i ryggen - Allan Hylbech (MC Einar, Rockers by Choice) på Trommer, Rune Petersen på Bass og Willy Kock på Keys/Kor - så der er lagt i ovnen til en god aften

Tilmeld dig på Facebook her