Rust Live | RUST

Rust Live

Carvel + MC DiggleDogg + Brummen

16 februar, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40,- i døren
♫ Carvel
Hans musik er Amerikansk rap, som kan variere i alt fra underground 90'er hiphop stilen, til newschool. Der er en stor energi i musikken, som spreder sig og fanger folk med det samme. Kort sagt hvis man er til rap musik, så er det noget for dig.

 

♫ MC DiggleDogg
Ung og hurtig. MC DiggleDogg er en Københavner MC, der netop har udgivet sit album "København" som drager inspiration fra old school hip hop samt moderne trap bangers. Han vil d 16. februar tage dig igennem Københavns fedeste bydele. Han er anbefalet af DRs Karrierekanonen og med en solid fortid her på Rust, KB18, Råhuset samt Operaen på Staden, gæster han Rust for anden gang med sine nye tracks!

 

 
♫ Brummen
Med velproducerede beats og kompositioner er det svært ikke lade sig rive med og tage til fest hos “Per” eller fordybe sig ned i det originale, velskrevne og til tider skæve lyriske univers, som Brummen har navngivet groteskhop
Deres lyd vil få dig op af stolen og deres lyriske flow og levering vil sende dine tanker tilbage til slut 90’ernes danske hiphop og rap.