Rust Live | RUST

Rust Live

ZublimE Album Release + Bob de Beat + Boogie Pukki + Jaris Kristus

23 februar, 2018
20.30
Dørene åbner: 
20.30
Entré: 
40,- i døren
ZublimE
 
ZublimE er en ung dansk hip-hop-kunstner. Hans musik er engelsksproget, og han er stærkt influeret af east-coast-lyden, hvilket giver ham en rå New-Yorker-vibe. Musikken er selvproduceret helt fra bunden, og musikaliteten har rod i 10 års erfaring med klassisk klaver. ZublimEs tekster er en blanding mellem budskab, flerstavelsesrim og teknik, og klar artikulation og pletfri levering er centralt. Udover gennemførte produktioner og lyrik, har ZublimE på scenen selskab af sin DJ, DJ Zaag, der live-scratcher og rocker publikum. 

Bob de Beat 
Den uortodokse rapper/producer Bob de Beat underholder sit publikum med et ærligt gakket udtryk, der gir dig lyst til at bevæge det bagerste. Musikken er selvproduceret og har et funky og syret lydbillede. I rapdelen udtrykker Bob de Beat sig gennem sine aparte tekster, der beskriver en ung mands tvistede indtryk af verden. Fremførelsen af musikken live er altid farverig, energisk og uforudsigelig, når Bob de Beat stepper op på scenen med sit svedige crew! Det er hip hop og det er pisse sexet
 

Boogie Pukki 

Boogie Pukki er en ung rapper fra Lyngbyfornien, hans lyd er støvede samples direkte fra trommemaskinen og gir oldschool hip hop sit eget twist. Hans flows er lynhurtige, punchlines'ne er skarpe og ligger over meget forskellige beats. Masser af features og live trommer gør at intet show er ens, og det er altid skræddersyet til spillestedet. Han har udgivet 2 EP’er og 1 collaborations vinyl med hans ordbror Migidi Mansa, og den er her koncert kommer til at være en smagsprøve på hans afsluttene EP triology ‘Boogie Style’. Tag dit hat fra kangol på, øv dig på din windmill og glæd dig til at blive smidt tilbage i tiden til dengang adidas uden snørebånd og ghettoblastere var the shit.
 

 

Jaris Kristus 

Musikken har en sjæl for sig selv
Det er velskrevet og veludtænkt tekster 
Man kan ikke sammenligne det med andre kunstnere, på grund af vores unikke rim og flows. Der er sange i alle hjørne fra “fløde rim” til “moshpit” med massere af god energi.