Distortion Club: Big Freedia (US) | RUST

Distortion Club: Big Freedia (US)

Natkoncert

30 maj, 2018
21.00
Dørene åbner: 
21.00
Entré: 
150,- i døren / Fri entré med distortion pas
I 1998 blev Distortion afholdt for første gang. I år, 20 år efter, har Rust hvert år, siden '98, været med til at fejrer det danske natteliv. Derfor kan vi år fejre 20 års jubilæum sammen med Distortion. I den anledning har vi sammen med Distortion Club fløjet Big Freedia til Nørrebro fra New Orleans! 
 
Big Freedia
Efter at have styret klubscenen New Orleans i over to årtier er Dronningen af bounce, Big Freedia nu på international charmetour og hun kommer selvfølgelig til Nørrebro til dette års Distortion Club på Rust.

 
Manden bag det kvindelig sceneact, går under det borgerlige navn Freddie Ross. Han startede sin musikalske karrierer med sin bedstemor i et kor på Josephine Street i New Orleans.
 
Med inspiration fra bland andre Run DMC, Michael Jackson, Salt’n Pepa og sin seksuelle orientering, skabte han Big Freedia, som skiftede opnåede stor ros fra omverden for, at være en af de store ambassadører for den festskabende, røvrystende, energifyldte gren af hiphop genren; Bounce. The Queen Diva har lavet musik med store navne som Diplo, DJ Snake, Sia og han åbnede Beyonce’s Formation tour med ordene: “I did not come to play with you hoes, haha. I came to slay, bitch…”
 
Big Freedia skaber uhæmmet fest, med kombinationen af hidsige beats, stærke hiphop flows tilsat en god mængde twerking, ligemeget hvor hun begiver sig hen! Med en kæmpe portion girlpower og til dels politiske involvering i race, køn og seksualitetsdebatterne er hun et skoleeksempel på hvad Distortion og Nørrebro står for; fest, mangfoldighed og god musik. 
 
18 + Husk gyldigt billede ID
 
Fri entré med DISTORTION Pass